Barcelona, Spain
+34-682-315-703
locksmithunit@gmail.com
 Locksmith Unit LLC


LOCKSMITH UNIT | PREGUNTES FRECUENTES

¿Què pot fer per a vostè un serraller?
Els serrallers són formatos profesionales para prestar diversos servicios. Inclou instal·lar, programar, tallar, repicar, canviar i reparar productes electrònics i mecànics, com panys, claus comercialess i residencials, teclats, claus del cotxe, caixes fortes i maquinari.

Quan es recomana canviar els meus panys?
Els paga són molt importants per a la vostra seguretat. Per tant sempre aconsellem canviar els panys quan hi ha hagut una entrada, heu perdut les teves claus, el pany no funciona correctment amb la vostra clau, o si el pany està oxidat o malmès.

¿Qué quiere saber si perdut les les comerciales o residenciales? Duplicar o bloquejar el canvi?
No es poden fer còpies duplicados sentido una clau original ni una còpia original de la original, per tant, no es poden fer duplicats. Quan es produeixi la situació en què perdeu les teves claus, aconsellem canviar els bloquejos que us proveeran un nou conjunt de claus. Es más fácil de usar que canjear el dinero por un profesional tan a través de seguir posibles després de perdre les claus por un seguro.

¿Cuántas temperaturas hay en un serraller para tornarme una casa?
El nostre període profesional de serrallers sol estará entre 25 y 35 minutos de lo que es la técnica en troba a la ubicación. Però els temps poden varían segons el tipus de pany.

¿Es posible obtener reemplazos de claus de cotxe el mateix dia sense cita prèvia?
Sí, oferim un servei d’emergència i estimam prepats per a qualsevol situaciónció relacionada amb claus i encesos del cotxe.

Quant de temps es triga a obtenir una sustitució de clau de cotxe?
Dependiendo del vehículo, las temperaturas se reducen por mes en una clau de cotxe nova és d’entre 45 minutos a 1 hora.

Es pot seleccionar qualsevol tipus de bloqueig?
No tots els panys són seleccionables. Dependiendo, el pany pot ser de gran seguretat o pot ser que el pany sigui massa malmès. Per tant, s’utilitzarien altres mètodes per entrar-hi.

Quant de temps sol me disparó un tornar al cotxe?
Normalización, un servicio de bloque de cáscara oscil·la entre els 20-25 minutos de lo que es la técnica es troba a la ubicación.

¿Qué pasa si él perdut la clau del cotxe i no tinc cap recanvi?
El nostre tècnic pot profesional fer-vos una clau de marca ordenante un codi que s’ajusti al vostre vehículo i programant-lo perquè pugueu iniciar el vehículo.

Serviu panys comerciales?
Sí, de fet, tenim tècnics especialitzats en treballar amb panys comerciales: pulsadores, teclados, smartkey i molt més. Els nostres profesionales poden canviar, obrir, repicar i reparar panys comercialess.

¿Quina forma de pagament acepta?
Acepte American Express, Master Card, Visa Card, Discovery i diners en efectiu.

¿Aceptar xecs?
No, no se aceptan xecs.

A quines àrees serveixes?
Servim a un radio de 50 milles des del centre d’Barcelona. Consulte la nostra llista haga clic al botó de ubicaciones que tiene una continuación.